Computerhulp

U kent dat wel. U kon altijd redelijk met uw computer overweg, maar ineens lukt het niet meer. De letters lijken gekrompen, het contrast is vrijwel verdwenen, alles lijkt anders. Moedeloos en moe van het gestaar naar het beeldscherm zet u de computer uit en bij u zelf denkt u verdrietig: „alweer iets wat mij niet meer lukt”.

Wat u echter niet weet is dat uw PC een heleboel voorzieningen heeft waarmee u deze wel kunt blijven gebruiken, ongeacht uw leeftijd en ook al worden uw ogen steeds slechter. Het beeld op de monitor kan vrijwel helemaal aan uw eisen worden aangepast en daarnaast zijn er tientallen handigheidjes die de bediening van de PC voor u veel makkelijker maken.

Apple logoafbeelding monitorWindows logoafbeelding laptop

Ik heb jarenlang ervaring in het trainen van computergebruik voor ouderen en visueel gehandicapten. Hierdoor weet ik als geen ander wat de mogelijkheden zijn om de computer wel te blijven gebruiken ook al gaat u slechter zien. Ik werk zelfstandig en heb geen enkele relatie met instellingen als Visio en Bartimeus. Daarnaast heb ik ook geen enkele band met een leverancier van hulpmiddelen voor visueel gehandicapten. Dat garandeert u een onafhankelijk advies en de beste hulp.


U kunt voor de volgende zaken bij mij terecht:
- PC-instellingen. Ik stel uw pc zo in dat u er weer mee kunt werken.

- Bedieningstips. Ik geef tips waarmee u eenvoudiger de pc kunt bedienen.
- Onderhoudscontract. U kunt een onderhoudscontract afsluiten. Ik kom dan eens per jaar langs om uw PC goed in te stellen. Ik controleer de juiste werking van de randapparatuur en de beveiliging. Daarnaast kunt u dan nog 2 keer in dat jaar een beroep op mij doen.
- Trainingen. Ik leer u efficiënt werken met de belangrijkste programma’s.
- Adviezen. Ik adviseer u aangaande eventueel noodzakelijke computerhulpmiddelen.

Ik kom bij u thuis en help u op uw eigen PC in uw vertrouwde omgeving. Dat garandeert de beste oplossing! Op de pagina contact kunt u uw gegevens en vraag invoeren. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op.